Winkelmayer, Winkelmayer Brass, Brass, Regensburg, riverboat, passzio.hu

Winkelmayer, Winkelmayer Brass, Brass, Regensburg, riverboat, passzio.hu

Winkelmayer, Winkelmayer Brass, Brass, Regensburg, riverboat, passzio.hu

 

Fiam, Josef Winkelmayer Junior 1978-ban született Regensburgban. 6 éves koràtól tanítottam zongoràzni, majd a negyedik àltalànos utàn a Regensburgi Dòmspatz énekkar gimnàziumàba irattam be, ahol tanulmänyai mellett ènekelt a kòrusban és zenekonzervatòriumi kiképzésben is részesült.
Az èrettségi utàn informatikät tanult az egyetemen, majd a hàzunk suterrain helységeiben hangstudiòt rendezett be, ahol hangmérnökkènt dolgozott. Sok hangfelvètelt kèszitett a helyi zenekarokkal, kisebb kòrusokkal. Nagy népszerüségnek örvendett, unatkozàsra nem volt ideje. A megbízòk felvételein ö is közremüködött, mint billentyüs, mellette trombitàlt ès gitàrozott is mindenki nagy megelégedésére.
Egy napon a Fleur de Lis együttes tagjai kaptak egy amerikai megbízàst egy CD elkészitèsère és megbíztàk a fiamat a munkàval. Éjjel-nappal dolgoztak az anyagon, néhàny hét utàn a kèsz felvételeket kiküldték Los Angelesbe, majd jött a vàlasz studiòfelvètelek megfelelnek, de az éneket üjra fel kell venni az erös bajor akcentus miatt, ezért küldtek Öt repülöjegyet, hogy L.A.-ben korrepetàljàk ès ujra felènekeljèk a dalokat. Ekkor a fiam egy sajnàlatos autöbalesetben életèt vesztette, igy a zenekar nélküle repült L.A.be és egy hollywoodi studióban befelyezték a munkàt. Az elkèszült CD 3000 pèldànyban elkelt, ez ritka, mert Amerikàban a német Krautrocknak nevezett rockzene ilyen sikereket nem szokott elêrni.

Lejátszás

FLEUR DE LIS - SURPRISE